Bespaar op uw database kosten

 GRATIS pre-migratie assessment

 Meer dan 25 jaar database ervaring

  1. u bent hier:  
  2. home
  3. trainingen

Leer van de beste

Wij delen graag onze kennis

Geef een mens een vis en hij eet één dag
Leer een mens vissen en hij eet een leven lang

Postgress trainingen

Dit gezegde is ons uitgangspunt als wij database professionals opleiden. Dit doen wij al sinds 1996, voor open source producten zoals databases en programmeertalen. Wij willen onze kennis delen, ook met u en uw medewerkers. En dat zijn niet alleen uw databasebeheerders, ontwikkelaars en gebruikers, maar ook uw systeembeheerders en architecten. Door het opleiden van uw eigen organisatie bent u onafhankelijk van de kennis en kunde van derden. Natuurlijk kunt u voor aanvullende expertise of capaciteit altijd een beroep op ons doen.

Hetgeen wij adviseren en implementeren, brengen we graag over aan anderen. Onze opleiders komt u daarom niet alleen tegen in ons opleidingslokaal of bij u op locatie. Zij werken ook als Postgres experts in het veld. Onze opleiders worden vaak ingehuurd door partijen als de KPN academie, Eduvision en EnterpriseDB.

Opleidingsaanpak

Een training kunt u volgen bij ons op kantoor, maar ook bij u op locatie. Na succesvolle afronding ontvangt u uiteraard een certificaat.

Lees alles over onze opleidingsaanpak ›

Onze trainingen

Wilt u een algemene training volgen of liever één op maat gemaakt? Beide opties zijn mogelijk. Wij adviseren u graag welke training het beste bij uw organisatie past.

Bekijk ons aanbod PostgreSQL trainingen ›