Bespaar op uw database kosten

 GRATIS pre-migratie assessment

 Meer dan 25 jaar database ervaring

  1. u bent hier:  
  2. home
  3. partners
  4. HVR Software

Maak kennis met onze partner:

HVR Software

HVR Software Het Partnerschap met HVR en Nibble gaat al ver terug, namelijk naar de tijd dat we voornamelijk Ingres deden. Toen was HVR voor ons al het product dat Replicatie tussen verschillende omgevingen/databases regelde.

Vandaag de dag doen we dat voor verschillende klanten nog steeds, maar vinden we voor ons de echte toepassing in de mogelijkheid om migratie van Oracle naar PostgreSQL te doen in een “Nearly Zero-down time” en een “Fall-back” scenario.

High Volume Replication (HVR) levert al Jaren een replicatie oplossing om migraties te doen met minimale downtime, waarbij er de mogelijkheid bestaat om de replicatie twee kanten op in te regelen, waardoor er altijd weer een weg terug bestaat als extra zekerheid.

Daarnaast heeft HVR zijn toegevoegde waarde geleverd in het repliceren van uit verschillende bronnen naar een datawarehouse, waarbij er ETL aanpassingen zijn te doen.

HVR ondersteunt een groot aantal databases als BRON en als DOEL, waarbij de integratie van deze verschillende databases geheel door HVR wordt opgelost.

Meer informatie